dinsdag 3 november 2009

Janine hier

Ik zal me even voorstellen, want tenzij je me stalkt,denk ik niet dat jullie me (nog) kennen.
Of tenzij je een heel goed geheugen hebt, goed genoeg om je te herinneren dat Ourcatwalk ooit
- in een ver verleden - van Sofie en mij was. Helaas ben ik niet zo goed met bloggen. Of misschien niet met het bloggen zelf, maar niet met de motivatie die je voor het bloggen nodig hebt. Ik wil niet zeggen dat ik bloggen niet leuk vind (integendeel!), maar er is niet altijd de motivatie, vandaar dat ik ook min of meer ben gestopt met mijn eigen blog. Nu ik dit schrijf beginnen de blogvlindertjes in mijn buik toch wel een heel klein beetje heen en weer te fladderen, dus wie weet is dit niet mijn laatste blogje.

Verdorie, nu heb ik mezelf nog steeds niet voorgesteld. Ik ben dus Janine en.. eigenlijk is de rest
niet interessant om te weten. Ik vertelde Sofie vandaag dat ik iets nuttigs wilde doen en niet
wéér de hele dag loos achter de computer hangen. Dus vond Sofie dat ik een gastblog moest schrijven op ourcatwalk en zoals iedereen weet kun je Sofie maar beter gehoorzamen, anders loopt het zeer matig tot slecht met je af.
Goed, dit is min of meer een modeblog dus ligt het voor de hand dat ik daar wat over schrijf. Maar eigenlijkhoud ik niet zo van dingen die voor de hand liggen. Ik hou van verassingen, van iets anders dan anders. Vandaar dat ik het niet over mijn grote liefde mode ga hebben. Ik heb namelijk sinds kort een andere nieuwe liefde namelijk plaatjes met (mooie) teksten erop. Ik heb me voorgenomen om mijn favorieten uit te printen en ze in witte fotolijstjesaan mijn muur te hangen. Nu vind ik wel dat ik genoeg (eigenlijk te veel) heb gepraat voor deze blog waar grotendeels plaatjes om te zien zijn, dus hier zijn mijn favorieten.
2 opmerkingen:

  1. Mee eens.
    heerlijke plaatjes, waar haal je ze vandaan? Vooral de geschreven stukjes op papier

    BeantwoordenVerwijderen